bezorgkosten

Uitleg Transportkosten.

Wij hebben diverse mogelijkheden, hieronder een aantal opties en voorbeelden, (alle genoemde bedragen zijn ex de BTW vermeld)

Het minimale startbedrag is voor zowel het bezorgen als het ophalen € 10.00

Wij rekenen voor bezorgen € 1,00 per kilometer, om dit te berekenen gebruiken wij de ANWB Routeplanner.

Dus woont u t/m 10 kilometer bij ons vandaan zijn de bezorgkosten € 10,00

(bij 15 km dus € 15.00 / bij 22 km dus € 22.00 enz. enz.)

Ook voor het ophalen rekenen wij € 1,00 per kilometer.

Dus woont u t/m 10 kilometer bij ons vandaan zijn de ophaalkosten ook € 10,00

(bij 15 km dus € 15.00 / bij 22 km dus € 22.00 enz. enz.)

Voor bezorgen en ophalen t/m 10 kilometer zou dit dus op totaal € 20.00 komen.

(bij 15 km dus € 30.00 / bij 22 km dus € 44.00 enz. enz.)

Het kan dus zijn dat wij het komen bezorgen bij u, maar dat u het wel liever zelf komt terugbrengen en dan zou het dus t/m 10 kilometer op € 10.00 komen voor het alleen bezorgen.

Uitzonderingen hierop:

Bij bestellingen boven de € 500,00 is de bezorging gratis in Nederland & België tot een straal van ca 250 kilometer (met uitzonderingen van de Waddeneilanden en vergoedingen van Tolwegen en Toltunnels)

Dit geld niet voor de ophaalkosten!

  • Besteld u Catering of Verhuur voor € 500.00 of meer en woont u 20 kilometer bij ons vandaan dan betaald u dus niets voor het bezorgen maar als u het wel ook door ons wilt laten ophalen dan betaald u daar dus € 20.00 aan transportkosten voor. Maar zou u het zelf kunnen terugbrengen bij ons dan wordt er dus niets aan transportkosten berekend. (met uitzonderingen van de Waddeneilanden en vergoedingen van Tolwegen en Toltunnels)

  • Besteld u lunchpakketten, Gifts of Catering op disposables (dus alles wat niet meer terug hoeft naar ons) voor € 500.00 of meer en woont u 0 tot ca 250 km bij ons vandaan betaald u dus niets voor het bezorgen. (met uitzonderingen van de Waddeneilanden en vergoedingen van Tolwegen en Toltunnels)

  • Besteld u lunchpakketten, Gifts of Catering op disposables (dus alles wat niet meer terug hoeft naar ons) voor minder dan € 500.00 dan worden er dus alleen bezorgkosten in rekening gebracht per kilometer met een minimaal bedrag van € 10.00

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling zelf bij ons op te halen en (indien dit van toepassing is) ook zelf terug te brengen. Als het iets betreft wat ook weer terug gebracht dient te worden dan berekenen wij wel een borg. Wij spreken dit van te voren met u af evenals de dag en het dagdeel.

Uitleg Verzendkosten.

Besteld u (lunch)pakketten die per stuk, per adres moeten worden bezorgd:

Per post verzenden: De lunchpakketten worden in speciale koelboxjes verpakt met een koelelement er in.

De pakketten worden voor de avond naar het sorteercentrum gebracht en de volgende dag* bezorgd door PostNL op de door u doorgegeven adressen.

*Normaal gesproken wordt het op de dag erna op de adressen afgeleverd. Uiteraard kunnen we geen 100% garantie geven en ligt dit in de handen van het vervoersbedrijf, welke overigens aangeeft ca 98% van hun bezorgingen altijd op de aangegeven dag gewoon te kunnen bezorgen.

Een tijdstip of dagdeel van bezorgen kunnen wij bij verzending met PostNL helaas ook niet bepalen.

  • In dit geval betaald u voor Nederland per pakket € 6,95 verzendkosten en € 2,75 voor de koelboxjes met koelelement.

  • In dit geval betaald u voor België per pakket € 9,95 verzendkosten en € 2,75 voor de koelboxjes met koelelement.

  • In dit geval betaald u voor Duitsland per pakket € 12,95 verzendkosten en € 2,75 voor de koelboxjes met koelelement.

Als de pakketjes voor ontbijt of lunchtijd bedoeld zijn kunt u ze beter 1 dag eerder verzenden zodat iedereen de dag ervoor het pakket alvast geleverd krijgt. Op het pakket staat aangegeven dat ze de gekoelde producten even tot de dag erna nog in de koelkast moeten bewaren. Ook kunnen we voor u een stikker op het pakket plakken met Openen op … in het geval dat het geen koelproducten zijn maar u het eerder wilt versturen om er zeker van te zijn dat iemand het pakket op een bepaalde datum wel al in huis heeft.

Door ons per adres bezorgd: Hier word vooraf een berekening voor gemaakt die per bestelling anders is. Deze hangt af van de te rijden afstand van onze auto’s en het aantal adressen in Nederland & België.

Heeft u bijvoorbeeld 10 adressen rondom Den Haag zal dit per pakket goedkoper zijn dan als u 1 pakket in Groningen heeft en 1 in Limburg. Als u de desbetreffende adressen aan ons doorgeeft krijgt u via een offerte van ons het exacte bedrag en kunt u aan de hand daarvan beslissen of u de opdracht gaat plaatsen.

Met deze optie kunt u wel een uiterlijk tijdstip doorgeven waarvoor de pakketten bezorgd dienen te worden.

Dus bijvoorbeeld 10 pakketten allemaal bezorgen op 03 november voor 12.30 uur.

Probeert u deze eindtijd niet extra krap aan te geven, want dat kan het zijn dat uw bestelling daardoor misschien net niet door kan gaan. Wij kunnen de pakketten pas vanaf 8.30 uur bezorgen (tenzij u de ontvangers op de hoogte stelt) Dus bijvoorbeeld 20 pakketten door heel Nederland die voor 10.00 uur bezorgd moeten zijn, gaan wij waarschijnlijk niet kunnen aannemen. Wat natuurlijk ook hier geld is dat pakketten heel goed de dag ervoor al kunnen worden afgeleverd.